bende kanal satıyorum aynı şeyi bende çok yaşıyorum,ama ben böyle yapmalarının nedenini biliyorum,aklınca senin yaptığın işi nasıl yaptığını öğrenip senin yaptığın işi çalmaya çalışıyorlar,
emek verip öğrenmek yerine böyle basit yoldan pratik yollarını senden benden öğreniyorlar,başka hesaplarlada senin işin le ilan veriyorlar
Ben eğitim seti satıyorum hocam, verdiğim cevaplarla insanlar eğitimi tamamen öğrenemiyor zaten. Genelde Şu işlemi yapabiliyor muyuz?, Spam yemeden bunu nasıl yaparız? gibi sorular soruyorlar. Sonrasında Kaç saatte şu işlemi yapabilirim?, Şu saatte şu kadar takipçi çıkarmak mümkün mü? gibi detaylara giriyorlar. En sonunda da klasik soru geliyor: Fiyat ne kadardı?
Tamam, buraya kadar her şey normal ama asıl olay bundan sonra başlıyor. Ne tatmin etmiyor da cevap verme zahmetine bile girmiyorlar? Hani en azından tatmin olmadıkları noktaları söyleseler biz de kendimizi, hatalarımızı düzeltebiliriz. Ama yok, mesaj görülüyor ve sessizlik.
Bence sırf bu durum için forumda özel bir şikayet bölümü açılmalı. Eminim ki birçok kişi bu saçma muameleyle karşılaşıyordur.