Merhabalar son kez sormak istedim aşağıya paketleri yazayım port açık var VDSL port
Türknet 69mbps
TürkTelekom sorguyu bulamadım ama göknette altyapımın türktelekom olduğunu 70 desteklediği yazıyor
Vodafone 50mbps
Millenicem 69mbps
NetSpeed 100mbs
Net internet 70mbps
Bunlardan hangisine geçiş yapsak bilemedim bir türlü netspeed çok iddialı fakat hem taahhüt yok hem cayma bedeli karşılamıyor hemde modem vermiyor hadi taahhütü geçtim ama modem de ekstra masraf ve taahhüt olmayınca da emin olamadım. türknet memnun olan var ama fiber yoksa lmayın diyen var v.s fiber yok bizde o yüzden emin olamadım türk telekom'u kullanıyorum hali hazırda 3 4 sokak ötede işyerimde 23mbps kesintisiz hızlı veriyor bizim altyapıca işyeriyle aynı yere bağlıdır heralde bilemedim vodafone ile ilgili hiçbir fikrim yok millenicom iyi diyenler var ama emin olamadım yine net internet ise R10'unda altyapısı v.s derken fena biryerdeğil gibi ama sorun olurmu internette sorun yaşatırmı bir türlü emin olamadım türkcell superonline kullanıyoruz 16mbps bağlıydı ama 1mbps alınca şükreder duruma geldik 4 5 aydır.