Bundan 2 3 sene önce yerel bir haber sitesi açmıştım bir hevesle. Kendi araştırdığım haberleri özgürleştirecek giriyordum, kazanç olarak ciddi bir kazanç elde edemeyince kapatmıştım.
Şimdi en azından kendi medya gücümüz olsun diye yine yerel site açmak istiyorum ama içerikleri yapay zeka ile mi özgürleştireceğiz, haber aboneliği alıp mı ekleyeceğiz(burada da mantıksız geliyor özgün olmuyor, aynı yazı 100tane haber sitesinde mevcut.)
Kısaca içerik olarak nasıl bir izlenmeli ve alt yapı wordpress mi yoksa özel haber yazılımı olmalı?
Herkese şimdiden teşekkürler.
wordpress ile bu iş belli bir yere kadar gider. Sizin ayırdığınız bütçeye göre değişir. Ajans aboneliğne gerek yok. Yapay zekayıda iyi kullanıyorsanız ordan yazın derim. Kullanamıyorsan özel promptun yoksa uzak dur. Tam profesyönel yapacam diyorsan özel yazılım alıp tam gaz başlamalısın. Diğer türlü ne site seni sevindirir nede güldürür gene kapatırsın. Yazılım veya google keifet konusunda destek gerekli ise yardımcı olabilirim. Referanslara konularıma bakabilir istediğiniz kişiye sorabilirsiniz...