35 k nedir hocam villadamı oturuyon etiler bebek beşiktaşta oturucagına daha uygun semtlerde oturabilirsin 40 k kazanıyorum 12 kira veriyorum kalanıda bana yetiyor allaha şükür cocuguma ne istiyorsa alabiliyorum aracıma yakıt yetiştirebiliyorum ihtiyaclarımı gideriyorum üsttüne heray belli bi miktar birikim yapabiliyorum bana kalırsa 100 k alıp yettiremeyen tiplerde sorun var rahata alışıp hergün dışardan yemek yiyip lüzumsuz seylere gereksiz paralar vermemek gerek başka ülküde süriyeli mülteci muamelesi görmek yerine kendini dizginlemek gerek
hocam yanlış anlama beni ama siz yaşamayı bilmiyorsunuz, sözüm sadece size değil sizin gibi düşünen insanlara...
gidip a101 den bimden içinde salmonellalar olan ürünleri alıyorsunuz bir kaç sene sonra garip garip hastalıklar patlıyor sonra neden oldu ah vah kaderdir bu allah istemiştir diyorsunuz
yaşadığınız hayatın zerre + zerre * zerre = zerre kaderle alakası yok, tamamen bilinçsizlik..
isim vermek istemiyorum, bazı süpermarketteki ürünlerin hepsi ya yurtdışından virütik olaylar yüzünden geri dönen ürünlerle dolu, ya da başka zehir zıkkım şeyler.
siz dümeni döndürüyorum zannedip ucuza kaçıyorsunuz, sonra da başınıza türlü şey gelince bu kader oluyor. ben böyle düşünen insanları anlayamıyorum. sanırım anlayamayacağımda...
sizi tenzih ederek söylüyorum, bazı kişiler kaderden de zerre anlamıyor, mutlak kader harici seçimlerimiz bizim elimizde.
12k verip oturduğunuz semtin pek güvenilir bir yer olduğunu düşünmüyorum, allah muhafaza köpeği var iti uğursuzu var her şeyi var, yani matematikten biraz anlıyor iseniz başınıza kötü bir şey gelme ihtimali her uygun fiyatlı üründe(durumda) artıyor. sonra da kaderciliğe bağlanıyor. hayır kadercilik değil bu... bunlar seçim...
sizin şükredip ucuzu olumlama durumunuz benim gelecek yaşantımı etkileyen kararları etkiliyor... umarım zihnen hep birlikte ilerleriz ve bu durumu aşarız.. bu dünyaya 3 kuruş kenara atalım, ezik büzük yaşayalım diye gelmedi hiç birimiz.... sevgilerimle