Lawliet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz direkt bank login, phishing diye yorumluyorsunuz. Ancak ortada kişiye hizmet vereceğim diye ulaşılıp rızasıyla ödeme yaptırılmış da olabilir.
delikurt55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burdaki yorumlara göre karar vermeyin. Eğer gerçekten masumsanız korkmayın birşey olmaz. Ama değilseniz avukat en iyi seçenek. kafam rahat olsun diyorsan yine avukat.

Burada hukuk bilmeyenler parayı iade et yazmış. Şikayet birkez yapılmış polis dosyayı açmış. siz ifade vermişsiniz. Parayı iade ederseniz evet kadın belki şikayetini geri çeker ama siz suçu kabul etmiş olursunuz ve hakkında kamu davası açılır. Bu sefer savunma yapma hakkınızda olmaz çünkü para iadesi yaptınız. suçsuz olsanız neden para iadesi yapsın ki diye düşünür savcılık
merdyusuf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesef bu bahane değil daha önce hiç karakola bile bu konuda gitmediysen dava kapanır ama senden şüphe duyulursa ödemeyi yaparsan bile kamu davası açılır daha önce çok yaşadım bunu bana ifadeyi telegramdan iletirsen yardımcı olacağım @onaymerkezim
merdyusuf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yanlış bir bilgi bir dilekçe yazarsa suçu kabul etmediğine dair hiçbir şey olmaz
Avukat ile görüştüm, daha öncede aynı dosyadan başına gelmiş bir şahsın benim avukatımda şahıslar mahkeme durumunu bir yere kadar getirip ardından davayı geri çekmek için para istiyorlarmış. "yüklü bir meblağ, avukatımın dediğine göre böyle ulaşırlarsa anayasaya göre böyle bir şey yapmaları yasakmış"

Olay: Bir hanımefendi instagram üzerinden evdenpaketleme işi diye dolandırılıyor dolandıran kişi kadının kart bilgileri ile bizden ürün alışverişi sağlıyor.