ryildirim1071 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Uzun süredir haber siteleri yönetiyorum. Dün, toplumsalhaber(.)com alan adını satın aldım. Araştırmalarıma göre, geçmişte oldukça tartışılan ve hatta bazı iddianamelerde adı geçen bir siteymiş. Ancak herhangi bir cezai duruma rastlamadım.

Alan adının organik backlinkleri oldukça güçlü görünüyor. Bunlar arasında Wikipedia, Ekşi Sözlük, NTV, Haber Vesaire, Haberler.com, Gazete Vatan, Milliyet, Oda TV ve Türkiye Haber Ajansı gibi önemli kaynaklar bulunuyor.

Şu an toplumsal.com.tr adında aktif bir haber sitesi mevcut, ancak marka açısından bir sorun göremedim. Sizce bu alan adına yatırım yapmalı mıyım? Yoksa doğrudan satışa mı yönelmeliyim? Forum üzerinden satılabilir mi ve tahmini olarak ne kadar eder?

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
her site kapalı kutudur hocam. Açıp denemeden ne olduğunu içinden ne çıkıcak bilemezsin. Google öyle bir durumdaki toplumsalhaber(.)com eski bir domaindir başlarız ben tplmslhbr.com alırım bende ona başlarım örnek verdim senden daha iyi yerlere gelebilirim. Kutuyu açıp içinden çıkanı görüp satmanı tavsiye ederim. Ben olsam domain ücretinden fazla vermem mesela bende haber sektöründeyim 20 ye yakın domainim var size tavsiyem bu olur.