antiddos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar

2024'ün temmuz ayının sonlarında n-e-t-l-a-r-a firmamızdan bir müşterimiz Havale&Eft yöntemini seçip ödeme sağlamış açıklama kısmına fatura no girdiği için entegrasyon sayesinde otomatikman fatura onaylanmış. Ancak müşterimiz olan şahıs ödemeyi başkasını dolandırıp başkasının bilgileri üzerinden yapmış ve dün sabah İzmir emniyetine başka bir ilden bilgi verilmiş. Bulunduğum bölgesindeki suç önleme büro amirliği tarafından ifadeye alındım. Süreç nasıl işleyecek? E-devlet üzerinde herhangi bir şikayet/dava kaydı gözükmüyor? bunun ile ilgili sürecin devamı nasıl olacak şahısa ulaşıp ödemeyi iade etmek istiyorum ve olayda adımın/firmamın adının geçmesini istemiyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim?

Verdiğim ifadenin bir kopyası elimde bulunmakta merak eden & yardımcı olabilecek ve bilgisi olan arkadaşlara iletebilirim
Aynısı başıma geldi. 4 ödeme 49 dosya ile birleştirdiler. 12 ile 16 yıl arası dosya başı yargılanıyorum. Savcı sanki ben yapmışım gibi suçluyor birde.