cemvrs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok garip hocam, ampule dokununca vücudunuzla yakabiliyor musunuz?
Yok denemedim öyle bir şey ama bu vücudumda elektrik var gibi değilde, sanki vücut iletkenliğim fazla olduğu için akımı hissedebiliyorum gibi.

domainger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Garip gelsede inanılmaz bir şekilde eşimde ve bende de benzer sorun var. Neye kime dokunsal elektrik çarpıyor. Sebebini bulursanız yazarsanız sevinirim
Araştırıyorum, belki bilen birileri çıkarsa sizi de etiketlerim konuda.

aliuyar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıkçası çok garip bir olay, hastaneye gitseniz hangi bölüme gitmeniz gerektiği ile ilgili açık ve net bir bilgi bile verilemez. Ne diyeceğimi bilemedim için bu durumu yapay zekaya sormak istedim, aşağıya yanıtı bırakıyorum belki bir faydası dokunur.
Bir iki analizi doğru olabilir. Hava nemlendiricim var hava kuruluğu olamaz statik elektrik biriktiren, sadece kauçuk taban ayakkabı yerine başka ayakkabı türü deneyeceğim. Net bir çözümü olsa iyi olabilirdi. Sorunu anlamak açısından konuşuyorum buna sebep ne oluyor acaba.

ntka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çıplak ayakla toprağın üzerinde bekleyin bir süre üzerinizdeki statik elektiriği çekecektir.
En çok bilinen haliyle benimde ara sıra yaptığım bir eylem. Statik elektrik birikmesi de bir yana ama elektriği yüksek hassasiyet ile hissediyorum. Yani sadece çarpma değil parmaklarımın ucunda dolaşıyor sanki.

escapist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Toprağa basın geçer
Bu hafta sonu 2 gün bir yere kamp yapmaya gitmek gerekli gibi duruyor, belki farkında olmadığım bir stres vb varsa iyi gelir. Toprakla da haşır neşir oluruz biraz. Vücudumda ki statik elektriği alacağından şüphem yok.

Fakat elektriği hissetme olayı da geçerse süper olur