nasirjones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi: Yalnızca alıcı ile paylaşılacaktır.
Sitenin aylık getirisi: Ortalama 400-600TL sadece ADSENSE
Sitenin açılış tarihi: 01.01.2024
DA / PA Değerleri:4/11 Organik
Kategori / sitenin içeriği: Ekonomi
Günlük hit sayısı: Aylık 1,5-2K
Ziyaretçi kaynağı:Google + Bilinmeyen
Domainin yaşı: 2 + 3 sene uzatıldı
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Her şeyiyle
Hosting dahil mi?: Evet daha 4-5 ay var hediyem olur
Adsense hesabı dahil mi: Pinli ilk mailli Adsense satışa dahildir
Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayur
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: hayır
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:

Selamlar siteyi forum üzerinden bir arkadaştan aldım. Aldıktan sonra kendim premium birkaç makale ekledim. Bu makaleler sektörde almaya kalksanız tanesini 500 liraya alamayacağınız kalitede, ömür boyu hit getirecek makalelerdir. Her ay düzenli şekilde Semrush'la niş finans içeriklerini girdim. Site tamamen Google gücüyle bu haldedir. Aşağıya birkaç grafik ekledim. Finans konulu olması sebebiyle TBM oranları da ortalamaya göre yüksektir. Siteyi asla satma niyetim yoktu, şu an satma sebebim de açıkçası tamamen keyfi, yurtdışı tatili yapacağım, oyun konsolu falan almayı düşünüyorum. Açıkçası tok satıcıyım. Acelem yok. Satılmazsa kendim devam edip aylık gelirini çok rahat bir şekilde bu sene içinde 4 haneli rakamlara çıkartırım zaten.

Site için istediğim fiyat 5 aylık premium bireysel hosting, 3 sene uzatılmış domain, premium makaleler, com.tr onaylı pinli adsense ve içindeki 1400 küsür lira bakiye dahil 30K TL'dir. Bu saydığım tüm masraflar zaten 15K TL'ye yakındır ki emeği saymıyorum. Pazarlık kesinlikle yok. Dediğim gibi tok satıcıyım, ekmek teknesi satıyorum. Boş mesajlarla meşgul edilmek istemiyorum.

SİTE ADRESİNİ BOŞUNA SORMAYIN ALICI HARİÇ KİMSEYLE PAYLAŞMAYACAĞIM. BUNU DA KENDİM İÇİN DEĞİL YİNE ALICI ARKADAŞI KORUMAK İÇİN YAPIYORUM, YARIN BİR GÜN SİTE KOPYALANIP EMEKLER ZAYİ OLMASIN DİYE. MAKALE BAŞLIKLARI, YÜKSEK TBMLİ İÇERİKLERİ 2 GÜN SONRA BAŞKA SİTEDE GÖRMESİN DİYE. R10'DA OLMAYAN ŞEYLER DEĞİL BUNLAR. SİTE ADRESİ HARİÇ MERAK ETTİĞİNİZ NE VARSA SORABİLİRSİNİZ. SİTE ADRESİ YALNIZCA "TAMAM HOCAM BEN SİTEYİ ALIYORUM" DİYİP ÖDEMESİNİ YAPACAK ARKADAŞA İLETİLECEKTİR. BU KONUDA ISRARCI OLMAYINIZ.

Herkese PM gönderme hakkımı da saklı tutuyorum.

Böyle yazmısşınız:
"SİTE ADRESİNİ BOŞUNA SORMAYIN ALICI HARİÇ KİMSEYLE PAYLAŞMAYACAĞIM. BUNU DA KENDİM İÇİN DEĞİL YİNE ALICI ARKADAŞI KORUMAK İÇİN YAPIYORUM, YARIN BİR GÜN SİTE KOPYALANIP EMEKLER ZAYİ OLMASIN DİYE. MAKALE BAŞLIKLARI, YÜKSEK TBMLİ İÇERİKLERİ 2 GÜN SONRA BAŞKA SİTEDE GÖRMESİN DİYE. R10'DA OLMAYAN ŞEYLER DEĞİL BUNLAR. SİTE ADRESİ HARİÇ MERAK ETTİĞİNİZ NE VARSA SORABİLİRSİNİZ. SİTE ADRESİ YALNIZCA "TAMAM HOCAM BEN SİTEYİ ALIYORUM" DİYİP ÖDEMESİNİ YAPACAK ARKADAŞA İLETİLECEKTİR. BU KONUDA ISRARCI OLMAYINIZ."

Hocam aylık 400 TL gelirli sitenin neyini kopyalasınlar?