Normalde firmaları övmek benlik değil fakat bir çok hosting firmasında site barındırdım ve uzun zamandır guzel hostingi kullanıyorum ve disk kullanımı ya da trafik açısından sorun yaşadığımı hiç hatırlamıyorum. Misal geçmişte aylık minimum 3 terabayt trafik kullanan bir sitem için herhangi bir askı ya da sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.
Paketiniz limitli olduğu için sistem otomatik askıya almıştır, belki ufak bir esneklik olsa daha iyi olurmuş fakat neticede paket limitli ve limit dolunca yaptırım uygulaması gerekli.
Destek konusunda ise aylık sıfırlanacağını hatırlatıp buna ek olarak trafik satın alınma gibi bir opsiyon olduğunu belirtse daha iyi olurmuş fakat o da belki dalgınlığa vs. denk gelmiştir.
Ek olarak geçmiş olsun yaşadığınız durum için.
Hocam ben hosting firması olsam hiçbir müşterimi trafik yüzünden madur etmem. O ay için limiti kaldırırım zaten bugün 31 ocak gece 00:00 da sıfırlanıyor. çok mu zor 24 saatliğine trafiği 100gb yapmak 12 saat sonra zaten 0 lanacak.... Ve şöyle bir mesaj atarım. Madur olmamanız adına gece 00:00 a kadar trafik limitinize +50 gb eklenmiştir. Sonraki aylar için lütfen trafiğinizi kontrol ediniz veya extra paket alma linki buradan +trafik seçeneklerimize bakabilirsiniz... gibi. Hayır guzelhosting olduğunu bilmesem merdiven altı bi şirket attı diyeceğim bu mesajı. İşte personel seçimi neden önemli ? işte bu yüzden gerektiğinde aksiyon alabilmeli personel şirketi rezil de eder vezir de.