Twitter için özel bir yorum botu yaptırmak istiyorum. Botun yapması gerekenler:
✅ Ona vereceğimiz 2000+ hesap listesini izleyecek.
✅ Anlık yorum yapması: Bu hesaplardan herhangi biri paylaşım yaptığında, eklediğimiz 200+ hesap sırasıyla paylaşımın altına otomatik görsel yorum atacak.
✅ Döngüsel paylaşım: Bir hesap yorum yaptığında, sonraki paylaşımda sıradaki hesap yorum yapacak (hepsi bir anda yorum yapmayacak) ve bu döngü devam edecek.
✅ Proxy ve IP Desteği: Çok sayıda hesaptan işlem yapılacağı için IP engellemelerini önlemek adına proxy desteği olmalı.
✅ Görsel Havuzu ve Rastgele Seçim: Aynı görselin sürekli paylaşılmasını önlemek için birden fazla görsel eklenebilmeli ve bot rastgele seçim yapmalı.
✅ Loglama ve Hata Yönetimi: Botun yaptığı işlemleri takip edebilmek için log sistemi olmalı, hata aldığında otomatik yeniden deneme yapmalı.
✅ Kolay Hesap Yönetimi: Hesap ekleme ve çıkarma işlemleri manuel değil, daha pratik bir şekilde yapılabilmeli.
Ciddi yazılımcılar PM atabilir. Fiyat ve teslim süresi ile birlikte dönüş yaparsanız sevinirim.
XFly'da bu özellik var ben kulalnıyorum aktif olarak.
2000+hesabı twitter listesine ekleyip anlık gelen tweetlere yorum ve text gönderiyor. hatta texti yapay zekayla gönderme seçeneğide var