Merhaba arkadaşlar 1 ay önce REG'lediğim domain ve 94 Dolar'a satın aldığım "Doctreat" WP teması ile bir projeye başlayacaktım. Bu 1 ay içerisinde site TR çevirme işlemi ve görseller ile uğraştım "Logo ve Site Düzeni" sonrasında projeyi ekip kuramadığımdan dolayı satmaya karar verdim. Yani kısacası DOMAİN + TEMA + HOSTİNG (1yıllık) şeklinde düşünebilirsiniz. Normalde sadece domaini isteyen arkadaşlar oldu fakat ben PROJE halinde satmaya karar verdim. Sadece ciddi alıcılar iletişime geçerse sevinirim.
Site adresi:
www.uzmandoktorlar.net
Tema :
https://themeforest.net/item/doctrea...theme/24867777 FİYAT : 7.500 TL Sitenin aylık getirisi: 1 AYLIK Sitenin açılış tarihi: 2025 Kategori, sitenin içeriği nedir: SAĞLIK Günlük hit sayısı: Ziyaretçi kaynağı: Domainin Yaşı: YENİ Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: HERŞEY Hosting dahil midir: 1 YILLIK Hosting bulunuyor Banlı olduğu sponsor var mı: Yok Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok