Çeşitli sitelere test amaçlı siteni yazsan ziyaretçi var gibi gözükebilir, binlerce site var öyle ama en basitinden fare hareketi klavye hareketi takibi yapan bir yer ip sorgulayan dns kontrol eden yerler bunu muhtemelen anlar ve çaban boşa gidebilir en iyisi görev sitelerine bağlamak siteni hit alacak bir aktivite içine sokmak tüm dünyada buda zaman ve çalışma gerektirir. Bunu özel ekibi olanlar bir yol bilenler zaten gerçek kullanıcılara yollar veya gerçek gibi davranacak yazılım yapar, chatgpt bu durumu sordum.

Kısacası en garanti yol aktiviteden geçiyor şimdi henüz böyle iş teklifleri yok ama sitesini sosyal mecrada video resim yazı ile tanıtılmasını isteyenler olacaktır bir kaç site gördüm ama onlar sadece mesela instagram hiti artırıyordu, gerçi onu açsan ordan siteye gelenler çok olabilir tabi.

Aktivite için iyi duyulması sorun olmayacak önemli bir web siten olması gerek o zamanda reklam veririm diyebilirsin ama devamlı kalıcı tanıtım gibi olmaz onu da yapmak faydalı olur.

Bot dediğine dikkat edeceksin tabi ama aktivite yapacak birisine maaş bağlayabilirsin tecrübesine göre vs.