Kadence teması alındı. Hocamız hızlıca kurulumu gerçekleştirdi.
Teşekkürler hayırlı olsun
Yorumum bulunsun.. hayırlı işler
Çok teşekkürler
kendisinden zor bir zamanda lisans alındı kendisine çok teşekkür ederim.
Rica ederim
Daha önce iki eklenti satın almıştım, yeniden hızlı ve sorunsuz bir işlem gerçekleştirdik. Teşekkürler.
Rica ederim
ikinci eklentimi aldım, sorunsuz ve hızlı şekilde teslimat gerçekleştiriyor, tavsiye ederim
Sağ olun
sorunsuz ve hızlı teslimat . başınız ağrıdığı zaman ilgi ve alaka ile ilgileniyor arkadas . teşekkürlerimi sunuyorum tekrardan
@RakipsizHizmet; ile çok fazla ticaretim oldu, uzun zamandır WordPress projem yoktu diye ticaretimiz durmuştu. Yeni bir WordPress tabanlı projem olduğu için direkt hocamla iletişime geçtim, başka kimsenin konusuna bile bakmam yani. Fiyat + destek + ilgi denildiğinde gerçekten ismi gibi rakipsiz hizmet sunar. Proje biraz büyük ve tüm ihtiyaçlarımı karşılayacak eklentileri var.
Sunucu kurulumu yaptı, güvenlik optimizasyonu yaptı, sunucu paneli için kendi panel hizmetinden verdi, ayarlamaları yaptı ve WordPress'i kurdu. Daha sonra 1 tema + 20 adet civarında eklentiyle birlikte kurulumu yapıp teslim etti.
Kesinlikle öneririm.
Çok teşekkürler hocam. Uzun süre sonra tekrar birlikte çalışmamız beni mutlu etti. Projende başarılar
GeneratePress ve rank math alındı ilgili satıcı sorunsuz ve hızlı teslimat. Gönül rahatlığı ile ticaret yapılabilir.
Teşekkürler
wp forms eklentisi alındı
Teşekkürler
3 eklenti daha satın aldım, sorun yok. Kendileriyle devamlı çalışıyorum. Bol kazançlar dilerim.
Çok sağ olun