ReklamlarNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana akıl verecek düzeyde biri olduğumu düşünmüyorum ama yazdıklarını okuyup geçemeyecek vicdana sahip biri olarak söylüyorum;

Farkındaysan 2 yol var önünde:

1- razı geleceksin, ömrün böyle geçecek
2- razı gelmeyeceksin, denediğin yolları bir kenara bırakacak (yada önüne merdiven/tecrübe olarak koyacak) yeni yollar deneyeceksin.
Evet hocam ama şöyle söyleyeyim size örnek :
Bir rentecara otomasyon programı yapıyorsun 20k . E ticaret yapan adama stok takip programları yapıyorsun ve onlarca karmaşalı şeyler için uğraşıyorsun 10k ve gün sonunda ne oluyor sürekliliği olmuyor . Ya adamın işleri yolunda girmiyor ya da sen hep sömürülen biri oluyosun .
Bir şirkete girip çalışmanın ben en başından beri hiç saplıklı olmadığını düşünüyorum . Çünkü sabit maaşa istediklerini yaptıracaklar . Ama bu şekildede nereye varacağın ben hocam . Neye el atalım deseniz farklı şeyler yapalım desek bu seferde piyasa aşırı sorun sıkıntı . Gerçekten hocam adalet yok bunu kabul edeli yıllar oldu ama bir insan ayda milyonları yatarak alıp aç gibi cidden yiyemiyor bile o parayı ve bir taraftada böyle çabalayan gençler bir şeyler yapmaya çalışan kişiler neden ayakta duramıyor . Neden milyonu alan adam sömürülmğyor neden biz sönürülüyoruz . Neden hocam .
Ve ne zaman ?
hemen rahata ermek yok biz yolun başında bunu kabul etmişiz zaten . Ama hocam ne zaman ? 100+ araca sahip bir firmaya program yapıpta 20k aldıysam sahiden soruyorum bu gerçekten benim suçum mu ?
Girişimcisin yenisin gençsin bismillah demek için öyle başluyorsun ama sonradan yolda bırakmak doğru mu ? Kime iyi bir iş yapsak hep kalan biz mi olacağız ? Kimse bizi iy bir yere emek harcadığımız bişeyşer yaptığımız için elimizden tutmayacak mı ? İletşimse iletşin onlarca insanla yer geldi iş yaptım . Ne değişti ? Allah razı olsun ekmek parası o ayrı olay ama hocam yani sorun cidden bendemi yoksa okadar büyük yerlern biraz elden tutmayışında mı ? Neden bize gelince cimriler . Bıktım hocam 1 ay sonramı göremiyorum yok hep aynı döngü kafayı yiyeceğim