⭐ Wordpress Makaleleriniz Otomasyon Yazılımı ile Pinterest Hesabınıza Yüklensin! ⭐

Wordpress altyapılı internet sitenizdeki tüm makaleleriniz otomatik olarak Pinterest yüklenir ve program açık kaldığı süre Wordpress'e yükleyeceğiniz her yeni makale otomatik olarak Pinterest'e yüklenmeye devam eder!

Uygulamayı sanal sunucunuza kurabilir ve 7/24 çalışmasını sağlayabilirsiniz. Böylece her yeni yüklediğiniz Wordpress içeriğiniz otomatik olarak Pinterest'e yüklenmeye devam edecektir. Programı satın aldığınızda sanal sunucuya kurulumunu yapıp teslim ediyoruz!

#### 03.02.2025 ####

Uygulamanın sanal sunucularda ve diğer bilgisayarda daha kolay çalışabilmesi adına ara-yüzü, tasarımı basitleştirip, uygulamanın performans artışı sağlandı. Uygulama birçok sanal sunucuda ve bilgisayarda artık basit olarak çalışabilmektedir.

⭐ ⭐ ⭐ Programın Özellikleri ⭐ ⭐ ⭐

Program ilk olarak Wordpress Sitemap XML bağlantısını kullanarak Wordpress makalelerinizi, ürünlerinizi yakalar ve kayıt ederek düzenleyebilmenizi sağlar.
Program ortalama 30 dakika ve 20 dakika aralıklar ile sitemap bağlantınızı kontrol eder ve kendisini günceller!

# Düzenli olarak sitemap bağlantınızı kontrol eder.

# Belirttiğiniz PIN Kategorisini kayıt eder ve düzenli yükleme yapar.

# Program internet sitenizin doğrudan bağlantısını kullanarak yükleme yapar.

# Program genellikle Wordpress içeriğinizde bulunan ilk görseli otomatik olarak seçip yüklemeye devam eder.

# Program kullanıcının internet sitesine göre düzenlenmekte ve güncellenmektedir. Kişiye özel bir lisans ile teslim edilmektedir.

Program Tek Seferlik ve Ömürlük Lisans ile Kurulumu Yapılmaktadır. Her Lisans ve Kullanıcının Satın Alacağı Program Kullanıcının İnternet Sitesine Göre Düzenlenecektir.

Tek Seferlik Lisans Ücreti : 2.000
Whatsapp ya da PM iletebilirsiniz

Forumda kripto para ile ödeme almak yasak mı bilmiyorum fakat eğer değil ise kripto para ile ödeme yapabilirsiniz. 5 farklı kripto para ile ödeme yapabilmektesiniz.

Kurulumu Anydesk üzerinden yapabilirim, sunucu bağlantınız ile yapabilirim. Programın yanında 1 adet programın nasıl çalışacağını adım adım anlatılan bir dosya ve lisans kodu iletilecektir.

Referans, demo yazılım, demo lisans bulunmamaktadır.