cReens adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer cihazınızın MMC arızalı ise MMC değişip yazılımı atılması gerekir android, Cihazınız boot logoda takılı kaldığı için kumanda bağlantısı kurmuyor kursa idi recovery mode a girip önyükleme temizlemesi yapılabilirdi ama bu durumda malesef teknik müdahale olmadan cihaz çalışmaz
Görüş ve bilgilerin için çok teşekkür ederim hocam. Sağ olun.

L4WS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Toplamda 4 stick, 5 box kullanan birisi olarak, stick'ler biraz sıkıntılı hocam maalesef. Isınma sorunu ile birlikte, küçük olmasından dolayı problemleri mevcut. 4 Yıldır sıkıntısız çalışan cihaz var ama hala hiç güven vermiyor Eğer onarım vs çözemezseniz box almanızı tavsiye ederim. Hatta indirimde yakalamışken muadil bir cihaz aldım dün, yedekte tutmak için, henüz denemedim ama MiBox'u aratmayacağını düşünüyorum, aklınızda olsun.
😅 Eminim bakacağım buna, tamir/yazılım maliyetine bakacağım. Yüksek gelir ise dediğin gibi box a yönelebilirim teşekkürler. 1.5 yıldır kullanıyorum sticki hiç sorun çıkarmadı şimdiye kadar. Bir taşındık masraf yaptık ya hocam bir şeylerin ekstra ekstra masraf çıkarması kaçınılmazdı zaten 😂 Teşekkür ederim vaktin ve yorumların için hocam. Selamlar, sevgiler.