Osman hocam modem de tüm ışıklar yanmasına rağmen İnternete giremiyoruz.
Aynı durum bende de mevcut destek talebi oluşturdum henüz bir dönüş alamadım neyden kaynaklandığına dair
Yaşadığınız problemle ilgili abone.ni.net.tr üzerinden destek talebi açabilirsiniz. Arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır. Bu konuyu herkesi etkileyen problemin çözümüne ilişkin oluşturdum genel bir problemimiz kalmadıi sizin durumunuzla ilgili kontrol sağlar arkadaşlarımız.
Çok teşekkürler.
Her ne kadar çocuklar sömestri arasında saç baş yolsalarda sorunun çözülmesine sevindim.
Çok teşekkürler.
İnternet geldi. Kimse ekmek teknesin de bu tür sıkıntıların olmasını istemez. Belki ihmallerin de etkisi vardır yaşanılan sıkıntıların, fakat bu ihmallerin neticesinde ders çıkarıp telafi yoluna gitmek başarıya giden yollarda ufak tefek atlatılan sıkıntılar olarak bakılacaktır ileri günlerde. Tebessüm le bakılacaktır inşallah.
Geçmiş olsun.
Çok teşekkürler
Ben Sizden hizmet almıyorum ancak forumda Sizin saldırı konularını gördüğüm her gün çeşitli 0850 numaralardan "internette sorun yaşadığınızı gördük" şeklinde başlayan otomatik çağrılar aldım. Size yapılan saldırı ile alakalı mıdır bilemiyorum.
Sanmıyorum, bu "evde internet taahüt süreniz bitmiştir" gibi arayan numaralar spam arama yapıyor kimi kaldırabilirlerse artık..
Bizden önce de vardı sonrada da olacaktır.