tabiki kusurlu oldugun için zaten arayacaksın sigortanın anlamı odur ya senın aracını yaptırmaz ama karşı tarafı yaptırır.
Aradım hocam bizim yapacağımız bir işlem yokmuş. Karşı taraftan zaten iletişime geçerlermiş öyle söylendi. Teşekkür ederim cevaplar için.
Başkası olsa görmemeyi tercih ederdi.
Dürüstlüğünüz takdire şayan.
Teşekkür derim, yapmam gerekeni yaptığımı düşünüyorum

bizimde başımıza gelebilirdi. Aracın üzerine numara da yoktu bi 10 dk da ulaşmaya çalışmışımdır.
hocam öncelikle geçmiş olsun.
tutanağın, sigortanın, kaskonun vs. amacı zaten sizlerin peşinen karar verip zarara uğramamanız içindir.
burada sizlere tavsiyem kesinlikle kendi başınıza karar verip bir şey yapmamanızdır. tutanağı tutarken bile oranın bir park yeri olmadığını vs özellikle belirtin. zaten park yeri olmamasının sebebi diğer sürücülerin veya yayaların dikkatinin dağılmaması içindir. karşı araç bir ihlal yapmış sonuçta.
tutanağı tuttuysanız zaten bilirkişi kontrol eder % olarak kimde kusur varsa ortaya çıkar. sizde kusur varsa zaten sigortanız öder. sigorta/kasko bozuldu diye de çok fazla takılmayın zaten her türlü bizlere fahiş fiyatla sigorta/kasko yaptırıyorlar.
dediğim gibi kazadır çok geçmiş olsun. siz tutanağı tutun ve karışmayın. size tebliğ edilecek şeyler olursa da halledilir.
Sigorta ile görüştüm hocam benim yapmam gereken birşey yokmuş, karşı taraf ulaşırmış zaten. İMM yükseltmesi de yapmamıştım standart 300bin tl oluyor galiba. Filo aracı olduğu için garip işler de döner mi diye düşünmüyor değilim. Tamponu değişirler tamirde kaldığı süre içerisindeki zararı yükek gösterme vs. İnşallah insaflı şirkettir. Teşekkür ederim...