Hocam kimlerin videosuna baktınız bilmiyorum ama benim örnek arşiv konuda mevcut inceleyebilirsiniz. Kendi arşivim tek tek yükledim birde bilgisayarım yok telefondan yaptım arada cafeye gittim sonra videoları bulmak derlemek hepsi bir emek. Hiç bir arşivden bir video bile alıp kendi arşivime koymadım. Satın alan kişi neden satış hakkına sahip olsun ki? Bu forumda kimse kafasına göre bişey yapmıyor. Herşey kuralınca devam ediyor. Birde her arşiv paylaşan kişiye bu tür yorumlar atmaya devam edecek misiniz? Eğer arşivi satın alan arşivi satma hakkına sahip olsa forumda yüzlerce arşiv satan olur ve arşiv satanların emekleri boşa giderdi. Bu forumda her iş bir emekle yapılıyor.
Kimsenin emeğinde kazandığı parada gözüm yok. Video arşivi satmak gibi de bir derdim yok.
Şimdiye kadar sizinle beraber 2kişiye buna benzer bir yorum attım diğer arkadaştan satın aldım.
Siz internetten başka kullanıcıların emek harcayarak çektiği videoları indirip satma hakkına sahip olduğunuzu düşünmeniz doğru aynı videoyu başka birinin satması mı yanlış olduğunu düşünüyorsunuz.