Sevgili üyeler
Bu kategoride konu açacağım hiç aklıma gelmezdi fakat bu ara çok denk geldiği için sizin de düşüncelerinizi almak ve biraz da kafa dağıtmak amacıyla konuyu açma kararı aldım. Bilmeyenler ve ya tanımayanlar olabileceğini düşünerek ben daha çok kripto bölümünde paylaşımlar ve hizmetler sunan biriyim. O kategoride gerek eğitim gerekse bot bir çok konum ve bu nedenle çok sık karşılaştığım bir soru "xxx bir bütçem var ne kazanırız ? " bu sorunun o kadar çok cevabı var ki fakat "spot işlemlerde piyasa çok ters gitmezse yüzde 5 ile 10, futures bir sistem kurulursa da yüzde 5 ile 20 arası cevabı veriyorum ve genelde çok az değil mi şeklinde karşılanıyor. "

Ne kazandıralım abi size 100 dolara ayda 1000 dolar mı kazandıralım öyle bir sistemim ya da stratejim olsa bunu neden paylaşayım ve ya kiralayalım giderim boşaltırım tüm kartları zaten haftasına çıkarır öder katlaya katlaya devam ederim. Lütfen bütçenizle orantılı beklentileriniz olsun.

Sizin bu müşterilerinizden ya da potansiyel müşterilerinizden bu şekilde beklentileri olanlar oldu mu? siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?