aktivator adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merak ettiğim bir konu var. Merakımı mazur görün
Böyle arşiv satan 3-5 arkadaş var hepsi de arşivi satın alan kişi satışının yasak olduğunu söylüyor. Ben örnek video istediğimde bile birbirinin aynı videolar denk geliyor. Nasıl olacak bu iş onlar videoları satarken birinden izin mi alıyor. Yoksa bu yasağı kendi kafanıza göremi koyuyorsunuz. Videoların telif hakları sizdemi. Diğer kişiler ne ye istinaden satış yapıyor
Hocam kimlerin videosuna baktınız bilmiyorum ama benim örnek arşiv konuda mevcut inceleyebilirsiniz. Kendi arşivim tek tek yükledim birde bilgisayarım yok telefondan yaptım arada cafeye gittim sonra videoları bulmak derlemek hepsi bir emek. Hiç bir arşivden bir video bile alıp kendi arşivime koymadım. Satın alan kişi neden satış hakkına sahip olsun ki? Bu forumda kimse kafasına göre bişey yapmıyor. Herşey kuralınca devam ediyor. Birde her arşiv paylaşan kişiye bu tür yorumlar atmaya devam edecek misiniz? Eğer arşivi satın alan arşivi satma hakkına sahip olsa forumda yüzlerce arşiv satan olur ve arşiv satanların emekleri boşa giderdi. Bu forumda her iş bir emekle yapılıyor.