tugberkkuran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam ,
İzmir'de olduğunuzu görüyorum, sizi Alsancak’taki güzellik merkezimize davet etmek isterim. Cihazlarımızı yakından tanımanız için size ücretsiz bir deneme seansı hediye edelim hemde çayımızı kahvemizi içmiş olun tanışmış oluruz. Hizmetimizden memnun kalırsanız paketlerimizi satın almayı düşünürsüz.
Kısaca hizmetimizden bahsetmek gerekirse:
  • EMS (Elektro Kas Stimülasyonu): Sadece 30 dakikalık bir seansta kaslarınıza 30.000 mekik ve 30.000 squat etkisi sunuyor. Haftalarca süren sporun etkisini kısa sürede sağlayarak hızlı form kazanmanıza yardımcı oluyor.
  • Lenf Drenaj: Vücuttaki ödemi atar, metabolizmayı hızlandırır ve yağ yakımını destekler.
Bu yöntemlerle 10 EMS ve 5 Lenf Drenaj seansından oluşan paketimizle kilo verme ve sıkılaşma hedeflerinize hızla ulaşabilirsiniz. Üstelik, 15.000 TL değerindeki bu paketimiz şu anda sadece 5.000 TL kampanyalı fiyatıyla sizleri bekliyor!
Detaylı bilgi ve randevu için bize ulaşabilirsiniz. Sizi merkezimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız.

İzmir içinde olan herkes misafirimiz olabilir bu arada arkadaşlar
Paket uygunmuş hocam salon için video varmı merak ettim bi bakmak istiyorum yada adresini atarsaniz bakalim