Millet senelerdir kaçak kullanır ses edilmez işlem yapılmaz.
Normal bir hane normal bir aile 1050 tlyi geçti diye 2k ödesin.
Hakmıdır bu ?

Kim hakkını helal edecek ?

Gerçi tuhaf bir millet. Fatura çok geliyor diye isyan eder şikayet eder. Ama yinede siyasi düşüncesi değişmez.

Evime et girmiyor , et yiyemiyorum der ama siyasi düşüncesi değişmez.

Oğlu yurtdışında okuyamaz , yurtdışını bırak normal okula gidemez giderlerden dolayı okutamaz ama siyasi düşüncesi değişmez.

Adalete işi düştüğünde haklıda olsa haksız düşer ama ses etmez siyasi düşüncesi değişmez.

Allah göstermesin hastalanır, günlerce aylarca sıra bekler, sıra gelir bu seferde 1-2-3-5-6 ay sonraya MR veya tahlil için gün verirler yinede siyasi düşüncesi değişmez.

Oğlu kızı evlenir, kendi evlatlarına altın takamaz eşya alamaz ama siyasi düşüncesi değişmez.

Senelerce aynı ayakkabıyı , aynı kıyafeti giyer, bayramda sil baştan alışveriş yapamaz bayramlık alamaz ama siyasi düşüncesi değişmez.

Tarımla uğraşır köydedir veya mal bakar, ilaç alamaz , gübre alamaz , tarla ekemez , hayvanlara yem alamaz ama siyasi düşüncesi değişmez.

İşin sonunda kurduğu tek bir cümle vardır;

Şükürler olsun bugünümüze.

Aklım almıyor. Allah bazı kullarına önceden mi haber verdi bizim haberimiz yok. Allah ben az veriyorum benden çok birşey istemeyin mi dedi ?

Neden insanlar daha iyisini istemiyor , neden daha fazlasını istemiyor. Veren Allah. Gücünün kudretinin sınırı yok. İste vereyim kulum diyor. Bizim mükemmel zekaya sahip insanlarımızda herşeyden yoksunken en dibte iken , en dibi görmüşken haaala şükürler olsun diyor.

Ben buna iman demem. Ben buna başka birşey derim ama forumda ceza almak istemiyorum.

Bunun adı iman değil.Bu körlüktür.