5 bin TLye yapacak adamlar tanıyorum ne 5 bin doları :d
Bence güven yok güven olsa evi arabayı satıp bu projelere yatıracak çok kişi vardır, 5bin TL piyangodur ama şurda webmasteriz diyorsak biraz orta büyük bilet almasını bilecek kişileri de arıyoruz yapamazsam 3-5k dolar arası olan hazır yazılımlar var yani ticari kullanım lisansı o onlardan birini alıp kurarım bunu maddelerde belirtebilirler, normal lisansı 49 dolardır ama abonelik ücret satış vs yaparsan tespiti halinde davalar kapatmalar gelir prestiji kötü olur firmanın ama ticari lisans 3-5k dolar olabiliyor dediğim gibi. Sanki 5k doları ben alıp yiyecem en fazla 1k 1,5k dolar kalır bana o paradan.
5bin TL ye düz wordpress sitesinin bir kaç menü slider ödeme sayfası tek varyant gibi olaylarını yapıyorum çoklu varyant üyelik aboelik dedimi 2-3k daha artırıyorum sonra ne oluyor biliyor musun o paralar ihtiyaca gidince bedava çalışmaya başlıyorsun çünkü sihirbaz olsan yetişemezsin insanların isteklerine.
Zaten malesef işverenler de acemi keşke ilk önce bir işi tam anlamıyla oluşturma şirketleri olsa da onlar projeyi hazırlasa sözleşmeyi hazırlasa ondan sonra freelancerler ona göre işi alabilir o zaman 5bin TL diyemezler

Güzel bir iş fikri çıktı, bir keresinde 200 sayfa pdf proje görmüşlüğüm var sadece okuması anlaması 1 hafta sürer.