kenantr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
demişsin,

Ben yobaz bir kişiliğe sahip değilim.İyi ile kötüyü ayıracak bir yaştayım bağnaz ve tutucu gupların asla yanında olmadım olmam.Sivas olaylarından örnek vermişsin o yıllarda bu olaylara en cok üzülenlerden biri idim.Elinde sazı olan kişilere bu şekilde davranılıp katledilmelerine bende alkış tutmadım.( Hata kendime hep kominist milliyetçi demişimdir)İnsanı severim bu hem müslüman olmamdan hem hümanist olmamdan kaynaklanır.Ama şu ayrımı iyi yapmak lazım bahsi geçen grup Ülkemi bölmeye halkımı öldürmeye and içmiş caniliğin ve eşkiyalığın her türlüsünü kendine araç edinmiş ise bu noktada apayrı bir yere gelirsin; Katile eşkiyaya yardım eden onun ortağıdır aynı suçu işlemiş sayılır.Kesinlikle böyesi bir gruba insan gözü ile bakam.Ben Türkiye cumuriyetinde yaşıyorum bu ülkede 70 000 000/1 söz hakkım var bu ülkenin 70 000 000/1 i benim.Bu miras bana babamdan kaldı bende oğluma vereceğim.Hiç bir şekilde dedemin kanını verdiği bu toprağa yan gözle bakana müsammaha gösteremem onun gözünü oyar dil uzatanın dilini koparırım.
,rep to rep