Tamamen katılıyorum. Otomasyon olmamalı, olsa bile hepsi aynı kalıpta üretilmediği sürece hiçbir sorun yok. Sitem günlük 1k hite yaklaştı full ai ve bir sorunu yok.
Başarılarınızın devamını diliyorum, doğru kullanıldığında başarı kaçınılmaz.
tamamen katılmıyorum 3 yıldır chatgpt ile içerik üreten siteler var bildiğim hepsi ön planda hala.
Ben aksini iddia etmedim hocam, ChatGPT'nin nasıl kullanılmaması gerektiğini anlattım sadece muhtemelen sadece başlığı okumuşsunuz.
Önemli olan içeriğin kalitesi verdiği bilgi diyor yani AI ile oluştur ama bilgi insanların faydalanabileceği şekilde olmalı ama bunlarında safsata olduğunu google kendi söylediklerini bile yalanladığını düşünüyorum.
Şimdi aramalarda yabancı siteler çıkıyor adam yapılan aramaya sadece başlık atmış arama yaptığım sayfa türkçe o çıkıyor sadece başlık var içerik yok bu ne demek oluyor google kendi algoritmasından öte saçma sapan bir arama yapıyor.
Google otoriter siteleri ön plana çıkarmayı son dönemlerde takıntılı hale getirdi bu yüzden de otoriter olup İngilizce makale yayın yapan sitelerin içeriklerini Türkçe'ye çevirerek arama sonuçlarında çıkarıyor.
Bunun çok saçma bir uygulama olduğunu düşünüyorum fakat muhtemelen çeviri kalitesini arttırıp olaya devam edecek.
Katılıyorum
Canımsın.
Uzun zamandır anlatıyorum kimse anlamıyor. EN sonunda KULLANMAYIN ZARARLI demekten başka çare bulamadım. Ayrıca kullanın desem daha kolaya kaçmak için hiç umursamıcak faydasan çok zarar verecek. faydalı bilgi olmuş teşekkürler.
Rica ederim.