Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TR'de fazla ilgi gorecegini dusunmuyorum.
Ben bunu 5 adim ileri goturdum.
https://www.r10.net/bot-program-alis...ygulamasi.html

Bir uygulama yazdim kazanma, kaybetme, goller, kornerler hatta kart verilerini cekiyorum. Ek olarak alt ve ust orani degerlimi bunun hesaplamasi icinde oran olarak Alt ust oranlarini cektim. Fazla ilgi gormedi. Api olarak hic dusunmedim ama rapidapi gibi api satilan bir site var. Bu json dosyasi kullanici adi pass ile sifrelenirse belki rapid apiden satilabilir. Ben gecen bir korner sitesi gordum ayda 10 dolar istiyordu. Bence ozellikle kartlar ve korner verileri degerli. Cunku elde edilmesi kolay degil. Sizin bahsettiginiz veriler guzel ama bu ulkede mac tahminleri ile ilgili uygulama yapanlar cok az. hatta web gelistirme ile ilgilenip web arayuzlu tahmin istatisik sitesi hic yok. Boyle olunca apiye ihtiyac cok duyulmaz. Lakin yabanci sitelerde satma sansi olabilir. Ben hic denemedim ama bence kazandirir. Rapidapi gibi sitelerde request sayisina gore sattis yapiyorlar ve ucrelet de baya iyi. Aylik cok dusuk bir request sayisi veri saglamaya 10 20 veya 30 dolar talep edilebiliyor. Tabi Veri cok fazla ve detayliysa istek sayisina gore 80 100 dolarlar edebiliyor. Denemek lazim aslinda.

Merhaba, bence uygulamanız çok kapsamlı fakat dijital pazarlama üstüne yoğunlaşmalısınız backend olarak anlatımınıza göre oldukça büyük bir veri sağlıyor evet fakat frontend olarak (asla yanlış anlamanızı istemem) hiç profesyonel durmuyor açıkçası scam gibi duruyor bu sebeple ilgi görmemiş olabilir uygulamanızı güçlendirmenizi ve küçük de olsa reklam yapmanızı tavsiye ederim bunun haricinde benim uygulama gibi bir amacım yok ne yaparsan yap bu ülkede mackolik diye bir gerçek var globalde bile en çok ilgi gören uygulama mackolik çok rakip çıktı ama baş edemediler benim amacım sadece veri satışı o güne ait maçlar ve oranlar yani rapidapi düşünülebilir evet bunun için ayrıca teşekkür ederim