Merhaba,
İcralık olduğun yani kredi kullandığın banka şubesine gitmen gerekiyor. Orada sana bu konuda bankodakiler değil de müşteri ilişkileri yöneticileri yardımcı olacaktır. Bankodaki arkadaşların konu hakkında bilgisi sınırlı kalacaktır. İhtiyacın olan icra dosyasını da yanında bulundurman gerek. Umarım doğru anlamışımdır sorunu.
5 yıllık bir ödemenin bankada durmayacağı aşikardır. Borcunuz varlık yönetime devredilmiştir. Borca dair iletişim bilgisi almak istediğinizi söyleyin. Direkt banka üzerinden ödeme yapacağınızı dile getirmeyin aksi halde yüksek meblağ ödersiniz. Varlık yönetimine aktarılmadan önceki borcunuz 50.000 ₺ ise varlık fonuna aktarıldıktan sonra sıkı bir pazarlıkla bu borcu 15-25 arası bir rakama kapatabilirsiniz. Biladerim sağolsun bana 2-3 defa yaşattı bunu bende bu yolla ödedim. Yani sağlam bi tecrübe oldu. 🙂
devlet bankaları genel olarak varlık yönetim şirketlerine devretmiyorlar. bildiğim örneği çok fazla. şube ile görüş indirim iste onlar avukatlarına bilgi geçerler.
E-devlete bakar mısın. icra dosyanız var mı ? taraf bilgileri nedir. avukat ismi yazar. icralık isen artık muhattabın avukat. şayet bunların hiç biri ile uğraşmak istemiyorsan icra dosyan varsa icra dairesine ödeme yapabilirsin.engel durum yok. geçmiş olsun.
Hocam uyap'a girin orada dosya bilgileriniz yer alacaktır taraf bilgilerinden avukat ismine veya varlık şirketine dair bilgiler yer almaktadır. Arayıp pazarlık yapın sağdan soldan borç aldım bu şekilde kapatacağım yardımcı olun deyin. borç 50b ise 30b var kapatalım deyin
Yardımlarınız için teşekkürler.