Arkadaşlar bildiğimiz gibi TEMU da bir sürü ürün indirimde ve ücretsiz kargo var ülkemize sizden istediğim bu konunun altına, faydalı ve ülkemizde pahalı olan ürünlerin daha ucuzunu bulduğunuzda eklemeniz.
https://www.temu.com/
Herkese keyifli alışverişler site bomba çok iyi 😂
Ürünler geliyormu acaba hocam gayet uygun
Sık kullanıyorum, güzel uygulama
20 ürün sipariş ettik bir şey olur mu 😁
Önüme gelen 6 ürünü ekledim kontrol amaçlı pek birşey değişmiyor gibi hocam.
İyiymiş.
bende bunları aldım umarım gelir
bende termosu aldım guzel gozukuyor
Termostan hayır gelirse şayet bu yazıyı bir beğenirsen bir de ben alayım

Hep Cooker marka alıyordum bir de bunu deneyeyim.
evet benimde hoşuma gitti alıcısı da çoktu verdik sipariş bakalım
Termos olarak iş görmezse suluk olarak iş görür diye aldım
Güzel bir.duvar saati bulamadım sitede ilgimi.çekecek birşey bulamadım
Valla bende bulamadım saat hocam
İlgi çekicide birşey bulamadım alıp siteyide bir test edecektim ama kocaman sitede bişey bulamadım 🙂🙂
hocam 1 ve 5. ürünlerin fiyat performansı iyi değil. Ben de almıştım pişman oldum kullanmıyorum ikisini. 1. olana 9 frank ödemiştim 5.olana da 3.5 frank ama beklediğim gibi çıkmadı. İade talebi oluşturdum parayı hesaba geri yatırdılar ürünler kaldı. Kilere attım duruyor orada
Valla hocam sitenin sol üstünde yer alan en iyi satanlar ve 5 yıldızlılar kategorilerinde dolaştım hoşuma gidenleri aldım
1. yi masama koyarım belki serinletir diye aldım yada eğer su püskürtmyorsa belki kasamın içine koyarım soğutucu olarak kullanırım

pek birşey beklemiyorum diğeri de sanırım koku takıyormuşsunuz sanırım onun için aldım.
Dropshipping
52 ürün ekledim sepete sipariş verdim. ama kargo anlaşmalarının tümü ptt olmuş altında yazıyor.
termosu yurtdışından 3 bardaklı olanı 200 tl ye aldım 2 tane. E ticaret siteme koydum satmak için

temudan ucuza satıyorum
Link atabilir misin? Hepsijet ile anlaşmalıydı PTT ye mi dönmüşler?
Davetimi kabul et ve ücretsiz hediyeler kazan!
https://temu.com/u/2c653Wn7Nc17PhUs
Linkini gonderen herkese tıklıyorum, bilginiz olsun.