Cevaplar için teşekkürler, acaba kendi entegratör yazılımımızı mı yazsak, sadece şirket içinde kullanılacak, günlük bütün pazaryerlerinden toplamda ortalama 5000 sipariş oluyor en fazla. Ideasoft kullanırken sorun yoktu Ayensoft zaten destekliyordu onu ama şimdi kendi yazılımımızı geliştirdik ve desteklemiyor bunu. Daha önce pazaryerleri APIleriyle çalışmadım, ne gibi zorluklar bekliyor bu süreçte bilenler aydınlatabilir mi? Cronjobla periyodik olarak senkronize ederken bir limit var mı? webhook alabiliyor muyuz yoksa polling mi yapmak lazım sadece ?
Entegrasyon php laravel ile mümkün. Tek kategoride iseniz daha kolay atlatabilirsiniz süreci. Trendyol nezdinde konuşuyorum stabil bir entegrasyon hazırlarsanız yıllarca dönüp bakmazsınız diye düşünüyorum. Trendyol 15 dakika idi en son cron limiti sanırım ama pek limite takıldığımı hatırlamıyorum. Aslında limit koymamış da olabilir, sağlıklı çalışması için ben 15dk altına hiç düşmedim. Hepsiburada, pazarama, n11 vss hiç girmiyorum oldukça zorladı bizi çünkü. Özellikle renk varyantı konusunda aşırı zayıflar ve bu konuda yıllardır tek bir çözüm/girişim/güncelleme gibi bir hareket yok koskoca pazaryeri firmalarında. Trendyol bu işi çok iyi yapıyor net.