EmreUnl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayet konularına baktığımızda (genellikle) ödeme yapıp işi yarım kalan çok var. bazıları ile konuştum sebebi proje için gereğinden fazla fiyat verilip ucuza fiyat veren kişilere kaçmaları fakat yanlış profilleri seçiyorlar 2 3 ticaretli profillere gidiyorlar
( 2 3 Ticaretli Profilli arkadaşlarada lafım yok! foruma yeni katılmış olabilirler yeni yeni ticaret yapmaya başlamış olabilirler kesinlikle lafım yok)
lakin işi alacak kişiler piyasaya göre fiyat verse veya makul bir fiyat biçse adamların projeleri yarım kalmayacak veya dolandırılmayacak vb işler olmayacak
("Herkesin çalışma şekli ve saati farklı kimseyi yargılamıyorum gördüklerimi söylüyorum" Herkes istediği fiyatı biçmekte özgür ona bir lafım yok)
belki forumda yasaklanıp tekrar üyelik açıp 2 3 kuruş tokatlamak için tekrar katılan kişiler bile vardır aramızda.

Fotoğraflı Kimlik Doğrulama Sistemi veya ticaret yapacaklar için havuz sistemi yapılabilir projeler yarım kalmaması adına

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz mesela ben Eski Nicki Theia olan adını sonra Ben olarak değiştiren kişi hiç ticaret puanı yokken tanıştık çok iş yaptırdım hatta kişi hakkında işini düzgün yaptığı için teşekkür konusu açmıştım. Bu kişi çok sağlam vurgun yaptı ve millet paso bana yazdı tabi beni kimse zanaltı da bırakmadı benim yüzümden olduğunu söylemedi ama ben kendimi vijdanen çok rahatsız hissettim.