Alıntı:
i_o Nickli Üyeden Alıntı
2016 yılında Steam tarafına geçmemin tek nedeni, Türk GM'lerin değil yabancı GM'lerin yönetiyor olmasıydı. Çünkü bizim ekibi sevmiyor, hatta nefret ediyordum. Maalesef birkaç sene sonra yabancı GM'ler firmadan ayrıldı ve biz de Türk ekibinin eline kaldık.
İllegal konusuna gelirsek, oyunun güncel durumunu baz alırsak inan hiçbir farkı yok. Birkaç hafta önce USKO'ya geçmeye karar verdim ve Pandora sunucusuna başladım. Şu an her yer koxp dolu; iyice saldılar oyunu.
Steam tarafında trade açmak için KC satın alma zorunluluğu yok. Bu nedenle, "Daha kolay koxper geliyor." diyorlar. Ancak inan, USKO içinde de koxper birinin hesap açması çok kolay. Sanal numara kiralama firmaları, SMS için NTTGame'e özel kategori açmış. Trade açma ve OTP için numara bulma derdi yok; bu işler onlar için çok basit. Hatta sırf koxperlara hizmet eden siteler mevcut. Tüm ayarlar halledilmiş halde, 100-200 liraya anahtar teslim hesap veriyorlar. Bende 2 adet pazar charım için Google üzerinden arayıp bulduğım bir siteden SMS hizmeti aldım +90 bir numarayı 20 dakika boyunca kiralıyorsun bu süre boyunca SMS olarak gelen kodları alabiliyorsun. |
Şunu anladım, yolcudur Abbas bağlasan durmaz , gidiyor uzatmalardan kimden ne çarparak gideriz derdine düşmüşler ,