OzeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim hocam ilgi ve alakana sağ ol. Aşırı canım sıkkın bu konu hakkında çok normal düşünemiyorum. Üzerine bir şey almanı istemem asla. Hakkını helal et kusura bakma hatamız oldu ise hayırlı kandiller diliyorum.
Est, olur böyle şeyler. Mantıklı düşünemediğinizi farkedebiliyorum hocam. Herkesin başınada gelebilir. Linkleri siz eklediniz gibi kesin bir imadada bulunmadım asla. Çünkü kurdugunuz scriptten veya temanın orjinal halindende gelmiş olabilir. Önemli olan siz satmadan önce o linklerin ekli olup olmadığıdır. Ne siz nede Siteyi alan kişi hakkında olumsuz yorum yapamam, çünkü ikinizide tanımıyorum.
En son gelinen nokta; siz kurduğunuz scriptte veya temada orjinal hallerinde o linklerin olup olmadığını kontrol edin, masanızda sitelerin yedekleri varsa tabi. eğer linkler varsa siteyi alan kişi ile iş büyümeden sulh olmanız en mantıklı olandır. Sinek küçüktür mide bulandırır. ve bu söz konusu link içerikleri, Türkiyenin son gündemlerinde biraz büyük bir sinek. Piskolojik sıkıntılara, hızlı kalp çarpmalarına gerek yok. Giden para olsun.

Hayırlı kandiller.