OzeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

Öncelikle şunu söyleyeyim size kendinize göre bir açıklama yapmışsınız fakat bilmediğiniz konular var. Ben neyim ki eşimi muhattap edeyim? Nereden biliyorsunuz benim muhattap ettiğimi? Siteleri satın alan kişinin ortağı zaten tanıyan ve bilen kişi bizi. Ayrıca bu sektör de ise link ve tanıtım satın alan kişi de benden değil eşimden alıyor çünkü çalışma / iş arkadaşımdır. Bunun haricinde ise O ekli olan linkleri benim eklediğimi nereden biliyorsunuz ki? Google Cache üzerinden eklenen tarih ve saat belli. Siteleri sattığım tarih de belli. Siteler satılmış ve erişim kaybedilmiş nasıl girip de link ekliyoruz? Burada gelip de *********** bir arkadaşı savunur gibi cümle konuşmanız hiç ama hiç hoş olmadı. Bende şunu vurgulayayım O zaman siz bu kişileri tanıyorsunuz ve savunma yapıyorsunuz. Madem ki etik dışı konuşuyorum ben ve suçlu durumdayım eyvallah. Sizde şuanda kişileri savunuyorsunuz ve bu bana göre pek normal gelmiyor. Burada tartışma konusu oluşturmak yerine biraz daha yapıcı konuşmanız daha uygun olurdu. Baştan sona kadar tüm konuları okuyup bu kişilerin nasıl bir insan olduklarını bilerek bilinçli konulmak daha uygun olacaktır.
Tekrardan merhaba, davalı olduğunuz kişinin nikini forumda ilk defa görüyorum. Kimdir nedir necidir bilmem. Aslında sizin iyiliğiniz konuştum ama yanlış anlıyorsunuz.

Şu cümleniz bile soruşturmanın seyrini eşinize yöneltecektir.
Alıntı
Ayrıca bu sektör de ise link ve tanıtım satın alan kişi de benden değil eşimden alıyor
Eğer eşiniz o linkleri gerçekten aldı ise bu büyük bir problem.
fakat şöyle bir cümlede yazdınız:

Alıntı
Google Cache üzerinden eklenen tarih ve saat belli. Siteleri sattığım tarih de belli. Siteler satılmış ve erişim kaybedilmiş nasıl girip de link ekliyoruz?
Bu durumda linkleri sizin veya eşinizin eklemediğini anlıyorum. Fakat şunu belirtmekte fayda var; siz satmadan önce o linkler ekli ise, bunun cache ile kanıtlanması en aptalca yoldur. ilgili scriptin File oluşturulma + değişim veya sql değişim tarihi sunucuda tutulur. Bunu kullanıcılar manipule edemez. bilir kişi tarafından ıspatlanması çok basittir.
Bunuda yanlış anlamayınız, 24 yıllık tecrübemle objektif ve size fayda sağlayacak bir gözle baktım. Tekrardan geçmiş olsun.