fatiheryildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese iyi forumlar.. Deprem Bölgesinden sizlere yazıyor ve bu bölgede yaşıyorum.

Depremin yıl dönümüne özel planladığım etkinliğe uygun bir web sitem mevcuttur ve hali hazırda bahsettiğim siteyi yönetiyorum. Web sitemi incelemek için tıklayınız
Konuya başlamadan önce up++ yorumları ile konuyu beğenen ve projeyi önemseyen arkadaşların desteğine talibim.

Projem 6 Şubat 2023 Deprem Şehitleri anısına 6 Şubat 2023 depremlerinde ne kadar vefat eden kişi varsa hepsi için Anma ilanı yayınlamak...
Örneğin kaç bin isim listesi varsa tüm deprem bölgesi için elime ulaşan tüm kayıtlar için anma ilanı görselinde gerekli alanları doldurup web sitemde hazırlayacağım özel sayfada yayınlayacağım. Allah ömür verdiği sürece de bu bağlantıyı ve sistemi açık tutmayı planlıyorum..(Bu kadar ilan hazırlanır mı demeyin, excelden pratik bir şekilde oluşturmayı planlıyorum, vba çalışmasını ve taslaığını oluşturdum bi kaç pürüz kaldı, İnşallah 20k üstü anma ilanını matba gibi kısa sürede, belirli bir isimlendirme kuralı ile sorunsuz oluşturacağım)

Ancak projemin web sitesi tarafını uygun bir şekilde güncelleyebilmek için bu kapsamda öncelikle projeye vefa borcu kapsamında ücretsiz destek sunabilecek müsait arkadaşlar değerlendirilmek üzere, olmadığı takdirde cüzi ücretle yaptırmam gereken bazı ayarlar vardır.

Nedir bunlar:
Web sitesinde hazırladığım görsele özel bilgileri yüklediğimde tablovari (isim soyisim, il ve ilçe) bir görüntü oluşması ve yine listeleme arama ekranının bu alanda da çalıştırılması ile aynı zamanda hazırlayacağım görselin verisini girdiğim şehirlere uygun sorgulanabilmesinin sağlanması, keza bunların whatsapp, facebook, X gibi sosyal platformlarda siteye gelenler tarafından tek tık ile paylaşılabilmesi gibi düşüncelerim mevcuttur. (not hali hazırda bu sistemler web sitem de bulunmaktadır. Sadece bu oluşacak sayfaya entegre edilmesi düşünülmektedir.)

Bu kapsamda öncelikle vefa borcu gibi ücretsiz hizmet verecek arkadaşlar değerlendirilecektir.

Ücretsiz hizmet vermeyi tercih eden arkadaşlara marifet iltifata tabidir düsturuyla bildireceği 1 adet web sitesine 3 ay boyunca ücretsiz footer link verilecektir (275k index mevcuttur). Ayrıca projede yer aldığından dolayı proje sayfasının uygun bir alanına ücretsiz destek verenler kısmında ismi ve dilerse iletişim numarası eklenecektir.

Ayrıca elimize ismi ulaşmayan kişilerin listeye eklenmesi için yakınları tarafından talepte bulunulması amacıyla google form bağlantısı oluşturulacak ve bu sayfada uyarı olarak belirli bir alanda gösterilecektir.

Saygılar sunar, tekliflerinizi bekliyorum.
ualşırsanız arayüz tasarımı ve yazılım için destek olmak isterim