Aras21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu konuda da aynısını yaptın https://www.r10.net/youtube-acemi/43...llanilmis.html

Amacın yardım etmek değil tamamen kendi reklamını yapmak ve eğitim satmak. Eğitim satmak için konu açmak yerine burada normal bir şekilde sohbet ediyormuş gibi yapıp çalışmalarını ve kanallarını gösteriyorsun, eğitimini satmanın derdindesin
Başka bir şey demiyorsun. Ben utandım bu duruma. Yardım etmeyebilirsiniz hatta yardım etmekten nefret bile edebilirsiniz, buna saygım var. Ama konulara kendi reklamınızı yapmak için yazmayın, yazmayın!

Kandil günü bari yapmayın...
Ben bu konuda eğitimle ilgili hiçbir şeyden bahsetmedim. Bu konuyu açan arkadaşla daha önce açtığı bir konuda yardımcı olmuştum. Burada, konuyu açan kişiye kullandığı yapay zekânın ona fayda sağlamadığını ve zamanını boşa harcadığını belirttim. Ben, 4 ay araştırma yaparak kendime uygun bir yapay zekâ bulup kendimi geliştirdim. Konuda da yabancı kaynaklarda daha iyi yapay zekâlar bulabileceklerini söyledim. Tekrar belirtmek isterim ki, benim işim içerik üretmek, eğitim vermek değil. Eğitim vermek istesem, zaten çok güzel bir konu açıp bunun satışını yaparım, ekstra olarak mesaj atıp benden eğitim almak isteyenler oluyor. Benim gibi bu kadar zaman harcamak istemeyip kısa sürede bilgi edinmek isteyenlere, eğitim hakkında bilgi verip ücretini söylüyorum. Kabul ederlerse, 1 aylık bir eğitimle tüm bilgilerimi onlarla paylaşıyorum. Benim kimsenin konusunu baltalamaya ya da konusu üzerinden reklam yapmaya ihtiyacım yok. Zaten kendim konular açıp reklam yapabilirim. Ancak burada insanları doğru yönlendirmek ve kimsenin bilgi paylaşmadığı konularda yardımcı olmaya çalışıyorum yine de, burada yardımcı olmaya çalışsak da bazı insanlara yaranmak mümkün değil. hemen art niyet düşünüyorlar. İsteyen, istediği bilgiyi alır; istemeyen de yazılarımı okumak zorunda değil. Ayrıca, konuyu kandil gibi dini mevzularla ilişkilendirip dini alet etmeye çalışmayın. Her şeyi bu şekilde yorumlamak doğru değil.