burakszn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, birçok yabancı kaynaktan bu bilgileri YouTube üzerinden edinebilirsiniz. YouTube videolarında yapay zekâları tanıtırken örnek görseller üretiyorlar. Bunları araştırıp, hangisi sizin için uygunsa o yapay zekâyı kullanabilirsiniz. Birçok ücretsiz yapay zekâ mevcut ve hepsi farklı prensiplerle çalışıyor. Bu süreç sadece yapay zekâyı öğrenmekle bitmiyor; aynı zamanda doğru istemleri de öğrenmeniz gerekiyor. Kısa süreli değil, uzun süreli bir araştırma ve eğitim gereklidir. Tabii, nasıl görseller üretmek istediğinizi bilmiyorum; buna göre eğitim videolarını izleyebilirsiniz.
Şu konuda da aynısını yaptın https://www.r10.net/youtube-acemi/43...llanilmis.html

Amacın yardım etmek değil tamamen kendi reklamını yapmak ve eğitim satmak. Eğitim satmak için konu açmak yerine burada normal bir şekilde sohbet ediyormuş gibi yapıp çalışmalarını ve kanallarını gösteriyorsun, eğitimini satmanın derdindesin
Başka bir şey demiyorsun. Ben utandım bu duruma. Yardım etmeyebilirsiniz hatta yardım etmekten nefret bile edebilirsiniz, buna saygım var. Konulara kendi reklamınızı yapmak için yazmayın!

Kandil günü bari yapmayın...

Arkadaş hala reklamını yapmaya devam ediyor, pes. Alıntı yapmayacağım, reklamının bir parçası olmayacağım. Reklam sadece konu açarak yapılmaz, bu konular sayesinde çok fazla reklam yaptın zaten. Normal konu açsaydın insanlar sıradan bir satış konusu olarak görecekti ama bu şekilde yaparak insanları saf duygularıyla kandırıyor, sözde yardımcı rolüne giriyorsun. Bu sayede reklamın kralını yapıyorsun. Bir site paylaşmaktan acizsiniz ama eğitiminden her konuda bahsedersiniz.
O konuda gelen tepkinin yarısını ben alsam utancımdan reklam yapmayı düşünemem, foruma giremem ama hala reklam peşindesiniz 🤣
Kandil günü yapmayınız dememle dinin reklamını yapmıyorum, yapsam da bana getirisi ne?
En azından tüm yardım konularında kendi eğitimimden bahsetmiyorum 😂