Konuda yazılanlar, bana ait değil. Muhtemelen şifre hırsızlığı yöntemiyle, adıma giriş yaparak bu yorumlar yazıldı. PENDC ve ÖNEM'i de tanımıyorum, hiç çalışmadım. Yazdıklarımın silinmesi için talep de oluşturdum ancak bu vesileyle 2FA'yı herkesin aktif etmesini öneririm. İş çığırından tamamen çıktı ve insanlar birbirlerini rahatsız etmeye devam ediyor. Biri çıkıp da sen de dikkatli olsaydın, şifreni çaldırmasaydın diyebilir ama o zaman da başka soruları tetiklemiş olursunuz. Dünya, başkalarının haklarına ve sahip olduklarına göz dikmeden, onları çalmadan, onları kendininmiş gibi kullanmadan da güzel. Lütfen emeğe ve haklara saygılı olalım. Eğer bu olay sadece bana yönelik değil de, genel bir saldırı ise o zaman da forum yöneticilerinin genel bir tarama ile son 24 saatte yapılan paylaşımları gözden geçirmesi ya da gelecek şikayetleri öncelikli olarak incelemesi gerekir diye düşünüyorum. Benim üzerimden manipülasyon yapılmaya çalışılması da gerçekten de üzücü. Hiç bilmediğim şirketlerle ilgili yorum yapmış gibi gösterilmek de tuhaf.
Olaydan nasıl haberim oldu? Bir arkadaşımız, Whatsapptan bu konuda soru sorunca durumu farkettim. Kendisine de teşekkür ederim. Saygılarımla,