s.mustafa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim söylememle mi bırakacaksın öylemi yaşıyorsun hayatı. bir kullanıcı konu açmış bana ucuz sataşacağına ona yorum yapsana beni neden merkeze çekiyorsun. ben fikrimi söyledim. ayhan karamanda sitesinde rank mathı öneriyor ama onu kullanmıyor. Seni veya başka birini sevdiği beğendiği brşeyin verimsiz olduğuna nasıl ikna edebilrim ki. Bak bu forumda nasıl seo ve backlink konusunda acayip işler oluyorsa rank math ta aynı onun gibi. Sitesinin paçasından aşağı çeken yorum profil edu backlink vb linkler ile seo yapmaya çalışıyorlar çünkü bu forumda viral bir durum. Yöntem yanlış bilgi kirli ama herkes onu satıyor övüyor öneriyor uçacaksınız diyor rinsanlarda alıyor rank math aynı durum. all in one seo satılmasa rank math kullanımı %10 u geçmeyedekti. Somut söyleyebileceğim şeyler kısıtlı ama 2020-2021 yıllarında rank mathın sitemap 404 hatasından aylarca para kazandık. ardından 2022 de tittle sorunu çıktı. sonuna eklemeler yapıyordu. uzun yıllardır hangi indeks sorunu yaşayan sitede yeni eklenti kursam verim aldım. karalamıyorum bu eklentiler birbirinin aynı ben deneme yanılma ile hangi temada hangi eklenti verimli olur ve hangi kategoride hangi eklenti verimli olur düşüncesiyle hareket ediyorum ama rank math herhangi bir kategoride birinci değil yani. Bunu yılda 10 sitede yeni yapılanmaya giden rank mathı silip başka bir eklenti kuran herkes ivmeden hemen anlar. 803 indeksi olan şarkı sözü sitesinde eklenti değiştirdik 3-4 ayın yalan olur dedik site hiti günlük 600 den 200 e düştü 3-4 ay olsa gerek 1500 leri görür hale geldi. hangi e ticaretten rankı silip yoastı kursam verim aldım aşırı verim hemde az değil. ilk ay gözlemlenen belirgin verim. yeni sistre cila kelimesinde rankı silip site seo kurdum yine verim aldım. senin rank mathı kullanman veya kullanmayı bırakman umrumda değil ama müsvette olan bir sitede veya aldığın bir seo işinde deneme yap gözlemle performansı tartışılır boyutta yani. kurumsala bile rank kurmam. rank bozuk demiyorum. ortalamanın üstüne çıkamıyor diyorum. memnun olan bir kaç arkadaşım var onların da ortak noktası eklenti güncellemiyorlar ve sitelerine içerik girmiyorlar.
Ahahah canın sıkıldı bana mı patladın Sataşma maksatlı sormadım. İlk başlardan beri all in one seo kullanırdım sonra rankmath e geçtim. Yoastın bir extra özelliği varsa veya yakaladığın bir önemli nokta varsa bizde geçelim diye sordum.
Trafikte saldıran maganda gibi oldu herkes.

Ekleme:
Eğer şu siteye kurdum yükseldi bu siteye kurdum düştü gibi cevaplarla geleceksen ben de sana kaç tane sitede denedin diye sormak zorundayım?
Bir kaç sitede deneyip başarılı veya başarısız olmak mahalle dedikodusundan öteye gidemiyor, kusura bakma.
Burada ranmath i övenden farkın yok. Seninde yoastı övmenin bir mantığı var mı onu açıklaman gerekiyor o zaman.
Kaynak kodlarından bakarak herhangi bir ekstra farklılık var mı Yoast veya rank math neyi farklı yapıyor belirtmen gerek.

Ben şimdi sana bir sürü örnek gösteririm ama hava atıyorsun dersin. Giriş cümlenden belli.
Yaklaşık 50 websitemde adsense yapıyorum ve belirli bir geliri var. Ayrıca türkiyede ve usa da bir çok müşterim oldu ve hala var.
Arge yapmak için bir çok testlerde bulundum ve bulunmaya devam ediyorum. Bu testleri dedikoduyla veya lafla yürütmek yerine diğer seocu arkadaşlarımla istişare ederek veya gerçek web siteleriyle test ederek gerçekleştiriyorum. Tabi 1 2 sitede yapıp tamam yaa oluyor yaa diye bu bilgiyi salmıyorum forumlara.

Konunun özeti: Eskiden r10 gerçekten gerçek bilginin paylaşıldığı bir alandı. Artık birinin birine satış yapmaya çalıştığı veya birbirine laf atıp kavga çıkarmaya çalıştığı bir alan.