@PrimeSoft; hocama teşekkür ederim. Eğitimi satın alındı. Kendisi eğitimi aldıktan sonra bizzat birebir ilgileniyor ve sesli görüşme sağlanıyor. Eğitimi satın aldıktan sonra parayı aldım eğitimi verdim bitti gibisinden bir mevzu değil. Kendisi sürekli hesapların durumlarını soruyor ve sürekli olarak bilgilendirme yapıyor. Tekrardan teşekkür ederim.
Teşekkür etmek için açtım konuyu siz alın diye değil çok kişi alırsa hepimize yetişemez boşverin 😂
Konu link ;
https://www.r10.net/internetten-para...aya-basla.html
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz ❤️
Kalitesi belli oluyor hocamızın yakında bende alacağım eğitimi ne kadar bu sektörde bulunsak ta yeni bilgiler bizim için iyi olacaktır her zaman
Teşekkür ederiz , sizinle çalışmak için sabırsızlanıyoruz.
Kendinize yapacağınız en akıllıca yatırım bu eğitim olur. Jophy hocam zamanında almıştım bende daha bir sene olmadı, şu anda ana işim.
Teşekkür ederiz yorumunuz için 5200₺ ile alınabilecek en güzel , en kârlı eğitimdir.
Çok fazla sohbet şansımız olmadı
@PrimeSoft; ile ama yakın zamanda karşılıksız iyiliğini görmüş birisi olarak arkadaş listeme ekledim kendisini ve buradanda teşekkür ederim.
Evet sohbetimiz olmadı pek, yardımımız dokundu ise ne mutlu bize en yakın zamanda sohbete davetlisiniz