Hocam, Marvel artık biraz dolup taştı; herkes Marvel kategorisinde yapmaya çalışıyor. Marvel AI içeriklerine yeni başlayanlar için şu an bu alanda rekabet oldukça zor. Yüksek aboneli kanallar arasında yeni içerikler maalesef görünürlük elde edemiyor. Ben size çok fazla kişinin içerik üretmediği ama arama trafiği yüksek popüler bir konuyu önerebilirim.
Sonic AI içerikleri üretmek! Sonic karakteri, geniş bir hayran kitlesine sahip olmasının yanı sıra, bu alanda içerik üreten Türk ya da yabancı kanal sayısı oldukça az. Bu da yeni başlayanlar için büyük bir fırsat oluşturuyor. Ben de yeni açtığım bir kanalda (
Sonic The Hedgehog AI ) Kanal Link:
hhttps://www.youtube.com/channel/UCrDafuS76dw9Wa8LaUnJA0g
örnek iki Sonic AI videosu paylaştım. Şu an videolar liste dışı durumda, ancak örnek almanız için linklerini paylaşıyorum:
Eğer çok aranan ancak az içerik üretilen bu gibi kategorilere yönelirseniz, kısa sürede yüksek abonelere ulaşabilir ve iyi kazançlar sağlayabilirsiniz. Sonic AI, şu anda bunun için harika bir örnek.
teşekkür ederim, benim oğlan da sonic hastası ama bu aralar özellikle sprunky delisi, bıraktıramıyorum. bu kategori sonic den daha iyi. maalesef ai ile çizmek şuan çok zor, çünkü ai modelleri sprunky bilmiyor.