vivalaserdar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siz fazla heyecanlısınız kafadan bahsediyorsunuz yazdıklarımı okumuyorsunuz sanırım ben yine de görebilmeniz adına altını çizerek yazayım "Sitemize Ait Google Reklam ve Analytics Kodlarını Dahil Kopyalamışlar, Söz Konusu Sitenin Kaynak Kodlarında Dahil Bizim Sitenin DOMAIN ADRESİ GEÇİYOR" bakıldığında kendilerini buradan bile ele veriyorlar, bizler zaten yasal haklarımızı arayacağız, umarım şimdi kimin kimden kopyaladığını anlamışsınızdır, biraz daha hırsızı savunursanız sizden şüpheleneceğim
Yasal bir kanıtınız yok.
Ayrıca kişinin bu alanları değiştirip başka bir hostinge geçmesi 10 dakika sürmez.
Sonra nereden bir kanıt bulmayı planlıyorsunuz.

İnternet sektörünün %99'u zaten kopyala yapıştırdır. Yasal hakkın yoksa benden çaldı deme lüksün yok. Buna müdahele eden bir hosting firmasının ayakta kalma lüksüde yok..

Kimin kimden kopyaladığı değil kimin yasal hakkının olduğu önemli.
Bahsettiğim şeyi anlamıyorsunuz her neyse artık. . Belgeniz varsa yasal süreç öncesi hosting firması etik olarak beklemeden müdahele edebilir. Tabi belge varsa .
Aynen devam

Arkadaş ne hikmetse beni engellemiş. O yüzden bu mesajı editleyip bir mesaj yazacağım.

Elinizde bu siteyi kodlayanın siz olduğunu kanıtlayan yasal bir belge var mı yok mu ? Yoksa açacağınız dava boş anlamsız.

Yasal hakkını ararken , Sitenin resmini atıp bana inanın ben yalan konuşmuyorum diye açıklama yapamazsınız. Ama muhtemelen öyle yapacaksın : )

Hepsini geçtim bu adam siteyi sizden önce yaptığını iddaa edebilir. Senin önce yayınlamış olman onun daha önce yapmadığı anlamına gelmez çünkü. Yasal belge bu yüzden önemli.

Ayrıca kişi dosyaları kullanmaz , gider başkalarına bedava dağıtabilir yada para ile'de satabilir. Uğraşacağın kişi sayısı 1'den 500'e çıkabilir.
Tek tek hosting firmalarını dolaşıp , kendine inandırmaya çalışırsın artık

Arkadaş bir hayal dünyasında yaşadığı için bilgi veremiyoruz engelleniyoruz.