Merhaba Arkadaşlar,
Başlıkta belirttiğim gibi TimeFarm second puanlarım ile TimeFarma görev gireceğim. Daha önce defalarca referans ve kanal kasmak için kullandım.
Nasıl görev girebiliyorum? TimeFarm tge yapmadan önce böyle bir kampanya başlattı 1 aydır süreyi geçti, 2 milyar secondunuz varsa 10k tıklamalı bir görev girebiliyorsunuz. Ben daha önce notpixel için kullandım 20k üzeri ref sağladım birden fazla görev ekleyerek.
Peki timefarmda nasıl bu kadar second biriktirebiliyorum. Orada uzun zamandır 10k üzeri referans üzerinden coinler gelmekte, her 10 günde bir görev ekleyebiliyorum.
İstatistiği veri konuşmak gerekirse popüler olmamış yeni yeni popüler olmaya başlayan airdrop uygulamalarına 2-3k ref geliyor. Bu oyuncuların hepsi aktif gerçek kullanıcılardır, kendi istekleri ile gelirler ve oyunları oynama oranları yüksektir.
Ne için kullanabilirsiniz? İsterseniz airdrop sayfanıza üye çekin, isterseniz websitenize ziyaret çekin, isterseniz airdrop oyunlarına referans çekin. Bot üyelerin tanesinin 10Tlye satıldığı ortamda mükemmel bir fırsat ile karşınızdayım.
10k tıklamalı bir görev girmek için talep ettiğim miktar 120 $, 20k görev için 210$, 30k görev için 300$
görev onaylanma süresi 24-48 saat sürebildiği için talebin fazla olması durumunda önceliğe göre sıraya eklemek durumundayım,