-Müşterisinin sitesine müdahele eden hangi firma bu isim verir misiniz. Yarın öbür gün denk gelip kullanmayalım.
Hocam illegal bir iş yapmıyorsanız korkulacak bir şey yok tanınmış bir izmir firması, bizler ürün eklediğimizde karşı tarafta resimden tutun açıklamalara kadar alıyordu sitemizden söz konusu siteyi bildirdik tek bir uyarıda sorunu çözdüler ve karşı taraf asla bir daha bu işlemi yapamadı 1 gün de kapalı kaldı siteleri.
-Dolandırıcılık amaçlı açılan sitelerle kıyaslamayın sizin ki başka bir konu.
Nasıl başka konu

birebir siteyi klonladılar tüm google kodları dahil ve bizim sabit bir müşteri kitlemiz var, bizi taklit ederek dolandırıcılık yapmak değil mi, şöyle düşünün domain: siteadi .com onların ki siteaadi .com
bu tarz konularda sadece kendi başımıza değil başkasının da başına geldiğinde vicdani ve etik düşünmek gerekir yoksa biz hep İsveç gibi ülkelere onların dürüstlüğüne imrenerek bakarız, bugün ben bu konuyu bir şekilde hallederim, konu başlığında da yazdığım gibi iş ahlakı yerin dibine girmiş
Siz hala sizin sitenizin kopyalanmış olmasını ( tasarımın size ait olduğunu kanıtlayan noter onayınız olmadan ) yasal olarak suç sanıyorsunuz sorun burada. Herkesin sitesini kopyalıyorlar dünyada tek değilsiniz ne yazık ki.
Bakın " bu tarz konularda sadece kendi başımıza değil başkasının da başına geldiğinde vicdani ve etik düşünmek gerekir " demişsiniz, peki hosting firması sırf siz istiyorsunuz diye yasal olmayan bir şeyi yaptığında onların başına bir şey gelirse ne olacak o zaman?
Gidip davanızı açın hakkınız varsa hakkınızı arayın yok değilse aynı şeyleri konuşuyoruz.
Başarılar.