Merhaba arkadaşlar bugün bir olay yaşadım kafam biraaz attı sizlerle dertleşmek istedim.

Python'nun hazır kütüphaneleri ile sitemde açık arıyorum yazılımsal sorun varmı diye. Bazen var diyor bazende yok diyor. Bende kesin emin olmak için yani benim yazılıma özel bir hatamı veriyor diye başka siteleride taratıyorum ki emin olayım kütüphaneden.
Samimi arkadaşımın başka arkadaşının sitesinide tarattım sistemde açık buldu bende durumu arkadaşıma ilettim arkadaşına söyle sistemde açık var diye bu inanmadı tabi. Bende paneline açık yoluyla girdim. Nokta dahi değiştirmedim ve ona dedimki bak açık şu panele giriliyor şu bilgiler görülüyor yazılımcısı ile görüşsün düzeltsinler.

Oda yazılımcısına demiş yazılımcısı beni aradı.
Sen benim sistemimi nasıl sızarsın. Müşterime beni nasıl kötülersin. Benim sistemim dünyada bir numara açık olmaz istediğin firma ile getir yüzleşelim felan atarlı konuştu.
Bende altdan alarak mütevazi şekilde bakın şurda şu hata var şunu düzeltirseniz açık kapanır ben daha önce bunu başka arkadaşlarımada yaptım hepsi teşekkür etti siz atarlı konuşuyorsunuz.
Ben bilmem seni mahkemeye verecem markamı karalıyorsun zarara uğratıyorsun beni. Yargıtayda tanıtığım var diyerek yine atarlı konuşuyor.
Bende şu dosyanı aç şu kod yok bu yüzden açık var sana daha önce ulaştım bir konu için bana atar yaptın o yüzden sana söylemedim arkadaşıma söyledim oda arkadaşına söylemiş sana söylesin diye art niyet olsa başka yerlerde paylaşırız duyururuz sağa sola. Sadece size söyledik ki düzeltin diye hatta nasıl düzelteceğinizi bile söyledik.
Atarlı yazılımcı beni arayıp bana söylesen yine atarlanırdım hastanedeyim hastam var senlemi uğraşcam felan dedi.
Bende iyi niyetle bunu yaptık suçlu olduk kusura bakmayın dedim.

Olay bu şekilde gelişti arkadaşlar. Kendisi zarar görmesin diye kimseye birşey demedim hiçbiryerde onun reklamını yapmadım ama iyi niyetli bir hareketimizi nerelere getirdi. İnanın artık insanlara iyilik yapmaya korkar olduk hemen farklı yere çekiyorlar. Sitesinde nokta dahi dğeişiklik yapmadık girilebildiğini gösterdik şu bilgileriniz görülüyor dikkat edin diye. Kusura bakmayın sizinde başınızı ağrıttım biraaz gerildim açıkcası iyiliğin karşılığını böyle görünce.