Ben satmıyorum ama tüm sitelerimde rank math kullanıyorum.
Negatif yönleri varsa anlatırsan bizde bırakalım kullanmayı.
benim söylememle mi bırakacaksın

öylemi yaşıyorsun hayatı. bir kullanıcı konu açmış bana ucuz sataşacağına ona yorum yapsana beni neden merkeze çekiyorsun. ben fikrimi söyledim. ayhan karamanda sitesinde rank mathı öneriyor ama onu kullanmıyor. Seni veya başka birini sevdiği beğendiği brşeyin verimsiz olduğuna nasıl ikna edebilrim ki. Bak bu forumda nasıl seo ve backlink konusunda acayip işler oluyorsa rank math ta aynı onun gibi. Sitesinin paçasından aşağı çeken yorum profil edu backlink vb linkler ile seo yapmaya çalışıyorlar çünkü bu forumda viral bir durum. Yöntem yanlış bilgi kirli ama herkes onu satıyor övüyor öneriyor uçacaksınız diyor rinsanlarda alıyor rank math aynı durum. all in one seo satılmasa rank math kullanımı %10 u geçmeyedekti. Somut söyleyebileceğim şeyler kısıtlı ama 2020-2021 yıllarında rank mathın sitemap 404 hatasından aylarca para kazandık. ardından 2022 de tittle sorunu çıktı. sonuna eklemeler yapıyordu. uzun yıllardır hangi indeks sorunu yaşayan sitede yeni eklenti kursam verim aldım. karalamıyorum bu eklentiler birbirinin aynı ben deneme yanılma ile hangi temada hangi eklenti verimli olur ve hangi kategoride hangi eklenti verimli olur düşüncesiyle hareket ediyorum ama rank math herhangi bir kategoride birinci değil yani. Bunu yılda 10 sitede yeni yapılanmaya giden rank mathı silip başka bir eklenti kuran herkes ivmeden hemen anlar. 803 indeksi olan şarkı sözü sitesinde eklenti değiştirdik 3-4 ayın yalan olur dedik site hiti günlük 600 den 200 e düştü 3-4 ay olsa gerek 1500 leri görür hale geldi. hangi e ticaretten rankı silip yoastı kursam verim aldım aşırı verim hemde az değil. ilk ay gözlemlenen belirgin verim. yeni sistre cila kelimesinde rankı silip site seo kurdum yine verim aldım. senin rank mathı kullanman veya kullanmayı bırakman umrumda değil ama müsvette olan bir sitede veya aldığın bir seo işinde deneme yap gözlemle performansı tartışılır boyutta yani. kurumsala bile rank kurmam. rank bozuk demiyorum. ortalamanın üstüne çıkamıyor diyorum. memnun olan bir kaç arkadaşım var onların da ortak noktası eklenti güncellemiyorlar ve sitelerine içerik girmiyorlar.