burakszn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam, sadece şunu söyleyeceğim, sonrasında bir şey demeye gerek yok: Herkes bildiği yoldan istediği gibi devam etsin. Şu model geliştirme, çıkarma, kendi yapay zekanı geliştirme gibi şeyleri unutun. Bu yaptığınız, tamamen gereksiz bir uğraş. Bu işleri zaten işin uzmanları yapmış durumda. Siz bunu bırakıp kendi kendinize zor yolu seçiyorsunuz. Hazır yapılmış, ücretsiz yapay zekalar varken bunlarla uğraşmaya ne gerek var?

Kullandığınız yapay zeka iyi olacak, sadece öğrenmeniz gereken şey doğru prompt yazmak, Renk, kalite, ışık, kamera açısı ve ortam gibi detayları doğru bir şekilde yazmayı öğrenirseniz, zaten hızlı bir şekilde istediğiniz görselleri elde edebilirsiniz.

1. İyi bir yapay zeka kullanmak.
2. Doğru istemde bulunmak.
Bu iki maddeyi öğrenirseniz yeterli.
teşekkür ederim,
300 adetlik stil dosyası var bezerini yapay zekaya farklı türler için yapmaya çalışıyorum,
mesela fotoreal çevre içine horror eklemek gibi,

farklı alanda ilerlediğimiz için tam anlatamıyorum.

mesela bir style türü ışığı,
bir diğeri gölgeleri, bir diğeri kamera açısını bir stil dosyası kontrol edecek gibi. böylece sadece prompt kısmına ben istediğim türü gireceğim, yani insan mı hayvan mı gibi, hatta bunlar bile stil dosyası olarak prompt haline getirilebilir.

Bu işin uzmanları deişken yeni bir workflow oluşturmak için biz de uzmanlaşsak iyi olmaz mı?