hocam öncelikle teşekkür ederim, sizi anlıyorum, az çok çalışma yönteminizi de kavradım, belirli özelleşmiş modeller ile çalışıyor olailirsiniz, ama ben sıfırdan öğrenmeye çalışıyorum, kendi modellerimi çılarmaya çalışıyorum.
bu aşamaya gelene kadar saatlerce çalıştım. video araştırmaları dersler izledim.
Hocam, sadece şunu söyleyeceğim, sonrasında bir şey demeye gerek yok: Herkes bildiği yoldan istediği gibi devam etsin. Şu model geliştirme, çıkarma, kendi yapay zekanı geliştirme gibi şeyleri unutun. Bu yaptığınız, tamamen gereksiz bir uğraş. Bu işleri zaten işin uzmanları yapmış durumda. Siz bunu bırakıp kendi kendinize zor yolu seçiyorsunuz. Hazır yapılmış, ücretsiz yapay zekalar varken bunlarla uğraşmaya ne gerek var?
Kullandığınız yapay zeka iyi olacak, sadece öğrenmeniz gereken şey doğru prompt yazmak, Renk, kalite, ışık, kamera açısı ve ortam gibi detayları doğru bir şekilde yazmayı öğrenirseniz, zaten hızlı bir şekilde istediğiniz görselleri elde edebilirsiniz.
1. İyi bir yapay zeka kullanmak.
2. Doğru istemde bulunmak.
Bu iki maddeyi öğrenirseniz yeterli.