Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
5 sene önce niche alanlarda organik hitim 30k iken
2024 adsense kıyımından sonra 2k
şu an 1.5k
adsense ile google tarafından hit alayım güzel paralar kazanayım işi neredeyse bitti, şu an sadece köpekbalıkları para kazanabiliyor.
10k 20k bandı kolay, bir kaç ay asılırsın türkçe içeriğe kazanırsın ama 6 haneli rakamlar inanılmaz zor (2024 adsense gelirim 350k idi)
güzel paralar yani 100k + kazananlar sosyal medyadan tier 1 yüksek hit çekenler ya da kendi reklamlarına tıklayanlar (VDS VPN PROXY VS) (bunu önermiyorum ama hala yapılabiliyor)
7 24 emek verip 365 gün çalışıp bir haber sitesi üretseniz o bile taş çatlasın 50k civarında kazanıyor. 6 haneye ulaştırmaz
ben organik bir şekilde globalde (türkiyeyi saymıyorum) tier 1 ülkelerde hitlenen site görmedim 2025 ten sonra, 20 30 sektör var takip ettiğim ve yeni açılan sitelerin hepsini takip ediyorum. asla hitlenmiyor.
100 200 bandına geliyor onun da legal kazandıracağı rakam 50 100tl, hitlendiriyorum diyenin de elini öperim.
şu an google tarafında site açıp organik hit beklemek tamamen amelelik başka hiç bir şey değil.
yukarıda arkadaşların verdiği öneriler de fena değil, harita olayı telefon olayı hala geçerli hatta benim de bir sitem var telefonsorgulama üzerine evet hit var ama doyurucu değil
chatgpt ve google, maalesef siteler devrini kapattı... bunu gelecek zamanlarda daha da iyi anlayacak herkes